Tottelevaisuuskoulutukset

Koulutuksia järjestetään yksityisopetuksina ja kursseina, sekä ilmaisia jatkokoulutuksia viikkoharjoituksissa. Koulutuksia annetaan myös yhdistyksien kouluttajille, sekä koulutusryhmille.
Yksityisopetus voidaan pitää missä vain asiakkaan haluamassa paikassa, vaikka omassa kotipihassa.
Tottelevaisuuskurssit järjestetään Vaasan Koirakoulun koulutuskentällä Vaasan Vaskiluodossa osoitteessa Reininkatu 19.
Viikkoharjoitukset pyritään järjestämään ensisijaisesti omalla koulutuskentällä. Poikkeuksia saattaa tulla keliolosuhteista. Talvikaudella koulutuksia voidaan joutua siirtämään muualle.
Myös jokaisella kuukauden viimeisellä koulutuskerralla koulutus pidetään jossain muualla, kuin omalla koulutuskentällä. Koulutuspaikka sovitaan aina edellisessä koulutuksessa ja siitä tiedon saa joko tiedustelemalla kouluttajalta tai seuraamalla Vaasan Koirakoulun Facebook-sivuja.


Tottelevaisuuskoulutuksissa opetellaan perusliikkeitä ja kerrataan paljon aiemmin opittua. Koulutuksissa koiraa motivoidaan koiran parhailla palkinnoilla. Pakotteita ja rangaistuksia ei käytetä, koska vain iloinen koira haluaa oppia.

Tottelevaisuuskoulutukset sopivat aloittelijoille sekä pidemmälle edenneille.
Koiran perusteellisemman koulutuksen voi aloittaa jo noin 4kk ikäisellä pennulla.
Jokaiselle koiralle katsotaan omien kykyjen mukainen koulutus. Aloittelijoiden kanssa lähdetään helpoista perusliikkeistä edeten koiran kykyjen mukaan. Pidemmälle edenneitten koulutuksissa pyritään viimeistelemään aiemmin opittuja liikkeitä karsimalla ohjaajan ja koiran pienimmätkin virheet. Usein tämä vaikuttaa erittäin merkittävästi koiran kehittymiseen.

Tottelevaisuuskurssin tai yksityisopetuksen jälkeen voit tulla koirasi kanssa maksuttomiin viikkoharjoituksiin niin monta vuotta, kuin kiinnostusta ja innostusta riittää. Eli koiran koulutus ei lopu kurssiin tai yksityisopetukseen. Se voi jatkua maksuttomissa koulutuksissa koiran koko eliniän.

 

Yksityisopetus

Yksityisopetuksessa perehdytään perusteellisesti koiran tottelevaisuuteen. Kaikki tottelevaisuusliikkeet opetellaan vaihe vaiheelta ja liikkeitä kerrataan paljon oppimisen varmistamiseksi.
Yksityisopetus on tehokas ja hyvä vaihtoehto aloittaa koiran tottelevaisuuskoulutus, koska koulutuksen suorituspaikkana voidaan käyttää koiralle tuttua ympäristöä, jossa on mahdollisimman vähän häiriötekijöitä.
Asiakkaalle annetaan aina aikaa juuri niin paljon kuin se on tarpeellista.

Yksityisopetus tapahtuu kahdessa vaiheessa.

Ensimmäisellä oppitunnilla pidetään perehdytyskoulutus, jossa käydään läpi uudet asiat. Asiakas saa tottelevaisuusliikkeiden kirjallisen oppimateriaalin, josta voi kotona harjoitellessaan varmistaa oikeat menetelmät.
Ensimmäisellä oppitunnilla sovitaan toisen oppitunnin ajankohta, joka pidetään noin 1-2 viikon kuluttua.

Toisella oppitunnilla kerrataan aikaisemmin opetellut asiat ja korjataan mahdolliset pienetkin virheet, sekä opetellaan uutta.
Mahdolliset ongelmat ja epävarmuudet saadan paremmin poistettua, kun asiakas saa täysin henkilökohtaiset ohjeet.

Yksityisopetuksen jälkeen on mahdollista osallistua maksuttomiin jatkokoulutuksiin vaikka koiran koko eliniän ajan.

Yksityisopetus tulee varata soittamalla suoraan kouluttajalle.


Yksityisopetuksen hinta on 150€.

(kaksi yksityisopetuskertaa + maksuttomat jatkokoulutukset)

Koulutuksien kesto on noin 1 tunti / kerta.
Yli menevästä ajasta ei veloitetan mitään lisämaksua.

Tottelevaisuuskurssit

Tottelevaisuuskurssilla saat perusteelliset ohjeet ja neuvot kuuteen tottelevaisuusliikkeeseen. Viidellä oppitunnilla opeteltavia tottelevaisuusliikkeitä kerrataan paljon, jotta ne opitaan varmasti.
Mahdollisten vaikeiden tottelevaisuusliikkeiden tukiopetus on maksutonta.

Tottelevaisuuskurssin jälkeen on mahdollista osallistua maksuttomiin jatkokoulutuksiin vaikka koiran koko eliniän ajan.

Kurssit pidetään Vaasan Koirakoulun koulutuskentällä osoitteessa Reininkatu 19.


Kurssin hinta on 100€

(viisi oppituntia + maksuttomat jatkokoulutukset)

Viikkoharjoitukset

Viikottain pidettävissä tottelevaisuuskoulutuksissa harjoitellaan ja kehitetään kaikkia kurssilla tai yksityisopetuksessa opittuja tottelevaisuusliikkeitä. Maksuttomiiin harjoituksiin osallistuminen on suositeltavaa, jotta opitut taidot pysyvät ja kehittyvät koiralla ja omistajalla.
Nämä tottelevaisuuskoulutukset ovat maksuttomia harjoituksia aikaisemmin Vaasan Koirakoulun tottelevaisuuskurssille osallistuneille tai yksityisopetuksen käyneille koirille.

Koulutuksia voi myös tulla seuraamaan ja tutustumaan toimintaan ilman yksityistuntia tai kurssia.

Viikottaiset tottelevaisuuskoulutukset pidetään kesäaikana keskiviikkoisin klo 19.00 ja talviaikana sunnuntaisin klo 15.00
Koulutukset pidetään pääsääntöisesti omalla koulutuskentällä. Poikkeuksia saattaa tulla keliolosuhteista. Talvikaudella koulutuksia voidaan joutua siirtämään muualle.
Myös jokaisella kuukauden viimeisellä koulutuskerralla koulutus pidetään jossain muualla, kuin omalla koulutuskentällä. Koulutuspaikka sovitaan aina edellisessä koulutuksessa ja siitä tiedon ja muut muutokset saa joko tiedustelemalla kouluttajalta tai seuraamalla Vaasan Koirakoulun Facebook-sivuja.

Koulutuksien hinta 0€ !